Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Turis FC STEAUA LEHLIU-SAT
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Năstăsoiu met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Ciucă passt de bal in één keer door. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu schiet op doel. Mihai bokst de bal weg.

8e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu draait met de bal, schiet en ... Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Turis - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:1

26e minuut.
Ciubotaru onderschept slim de pass. Ciubotaru draait met de bal, schiet en ... Ciucă probeert de bal aan de voet te houden. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Bucşaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grigoraş met de inworp. Ciucă geeft een hoge lob. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Andreiescu de bal. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş passt de bal zonder na te denken. Andreiescu is nu in balbezit. Andreiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţicleanu met een snelle inworp. Bica probeert naar een medespeler te passen. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grigoraş verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş met een sublieme pass. Ciucă is nu in balbezit. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreiescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Turis - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Turis 56%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 44%.
Fc Turis - FC STEAUA LEHLIU-SAT 0:2

57e minuut.
Andreiescu probeert naar een medespeler te passen. Mocanu geeft een lange en hoge pass. Ţicleanu heeft problemen om de bal te vangen. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş draait met de bal, schiet en ... Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Bucşaru heeft problemen om de bal te vangen. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreiescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferdinand wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ciubotaru is nu in balbezit. Ferdinand met een sublieme pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula schiet op doel. Pastor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Turis - FC STEAUA LEHLIU-SAT 1:2

76e minuut.
Ferdinand geeft een hoge lob. Grigoraş kopt de bal weg. Klungelig pakt Bica de bal. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Turis 39%, FC STEAUA LEHLIU-SAT 61%.
Fc Turis - FC STEAUA LEHLIU-SAT 1:2