Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
??? Arsenal de Mihailesti
Normal Tactiek BBB
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.5 gemiddelde waardering 30.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Dobrea passt de bal met de wreef. Caramarin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afilipoaiei. Afilipoaiei krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Caramarin geeft een hoge lob. Hâmpu rent richting de bal. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Milin is nu in balbezit. Milin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:1

18e minuut.
Hâmpu verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:2

21e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Varlot de bal. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin draait met de bal, schiet en ... Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:3

42e minuut.
Sârb met de inworp. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caramarin. Caramarin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 57%, Arsenal de Mihailesti 43%.
??? - Arsenal de Mihailesti 0:3

53e minuut.
Paraschivu is nu in balbezit. Milin rent richting de bal. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:4

76e minuut.
Paraschivu geeft een hoge lob. Negrilă speelt de bal door. Inworp. Chiş met een snelle inworp. Paraschivu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:5

77e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei passt de bal met de wreef. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin onderschept slim de pass. Milin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Onuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ geeft een lange en hoge pass. Milin is nu in balbezit. Milin draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
??? - Arsenal de Mihailesti 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ??? 64%, Arsenal de Mihailesti 36%.
??? - Arsenal de Mihailesti 0:6
???