Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ebony f.c. Ptm14
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.7
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Doeltrap. Ţicleanu met een harde bal richting middenveld. Ceauşu kopt de bal weg. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Pruteanu trapt de bal weg van het doel. Bogos rent richting de bal. Mititelu begaat een overtreding. Mititelu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Râpnu is nu in balbezit. Inworp. Şoiman met een snelle inworp. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Râpnu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

32e minuut.
Şoiman geeft de bal voor. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea geeft een lange en hoge pass. Deaconu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neacşu geeft de bal voor. Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Pâslariu met een harde bal richting middenveld. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Ptm14 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 48%, Ptm14 52%.
ebony f.c. - Ptm14 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şoiman met de inworp. Daar is Cervinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervinski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Ptm14 2:0

53e minuut.
Neacşu onderschept slim de pass. Neacşu geeft de bal voor. Ţicleanu heeft problemen om de bal te vangen. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ebony f.c. - Ptm14 2:1

64e minuut.
Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu onderschept slim de pass. Mititelu draait met de bal, schiet en ... Pâslariu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ebony f.c. - Ptm14 2:2

77e minuut.
Bogos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu verovert de bal door een tackle van achteren. Bogos is nu in balbezit. Mititelu verovert de bal door een tackle van achteren. Mititelu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ebony f.c. 51%, Ptm14 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ebony f.c. - Ptm14 2:2