Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ptm14 FC Noua Generatie
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Boţan met een harde bal richting middenveld. Ceauşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Carabaş de bal. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Onciu speelt de bal door. Rujoiu rent richting de bal. Iacomi is nu in balbezit. Neagu onderschept slim de pass. Neagu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mititelu onderschept slim de pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel. Duțulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Boţan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mititelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mititelu verovert de bal door een tackle van achteren. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Onciu probeert naar een medespeler te passen. Iacomi geeft een lange en hoge pass. Carabaş heeft problemen om de bal te vangen. Mititelu is nu in balbezit. Mititelu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ptm14 - FC Noua Generatie 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ptm14 45%, FC Noua Generatie 55%.
Ptm14 - FC Noua Generatie 1:0

50e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă passt de bal met de wreef. Neagu is nu in balbezit. Neagu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ceauşu probeert naar een medespeler te passen. Dosca is nu in balbezit. Râpnu begaat een overtreding. Râpnu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Rujoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iacomi rent richting de bal. Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vlădoiu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Iacomi met de inworp. Ceauşu geeft een lange en hoge pass. Chiricheş kopt de bal weg. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ptm14 50%, FC Noua Generatie 50%.
Ptm14 - FC Noua Generatie 1:0