Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Mihailesti BlueFantasy
BBB Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Onuţ rent richting de bal. Onuţ passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gorgan geeft een hoge lob. Onuţ heeft problemen om de bal te vangen. Roşoga is nu in balbezit. Onuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Onuţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu met een sublieme pass. Onuţ heeft problemen om de bal te vangen. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Roşoga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - BlueFantasy 1:0

15e minuut.
Onuţ onderschept slim de pass. Catinca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onuţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siperco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Onuţ rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Roşoga ... Strafschop! Roşoga krijgt een gele kaart. Onuţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Paraschivu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cocoloş geeft een lange en hoge pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ passt de bal zonder na te denken. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco is nu in balbezit. Siperco geeft de bal voor. Məlikov is nu in balbezit. Məlikov schiet op doel. Nărăvaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roşoga geeft een lange en hoge pass. Hilă is nu in balbezit. Speriatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Speriatu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu geeft de bal voor. Paraschivu is nu in balbezit. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Proca is nu in balbezit. Jenei verovert de bal door een tackle van achteren. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilă krijgt een gele kaart. Jenei roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jenei kan niet meer verder spelen. Mihuţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 45%, BlueFantasy 55%.
Arsenal de Mihailesti - BlueFantasy 1:0

68e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een hoge lob. Məlikov rent richting de bal. Məlikov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ciucă de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Məlikov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nărăvaş bokst de bal weg.

72e minuut.
Klungelig pakt Siperco de bal. Siperco geeft de bal voor. Daar is Zamfirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu speelt de bal door. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Nărăvaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 34%, BlueFantasy 66%.
Arsenal de Mihailesti - BlueFantasy 1:0