Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal de Mihailesti ebony f.c.
BBB Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 15.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Onuţ speelt de bal door. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervinski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cervinski krijgt een gele kaart. Paraschivu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speriatu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purăveţ met de inworp. Klungelig pakt Cervinski de bal. Cervinski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 1:0

18e minuut.
Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov onderschept slim de pass. Məlikov geeft een lange en hoge pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Məlikov is nu in balbezit. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Onuţ met een sublieme pass. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Neag is nu in balbezit. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski begaat een overtreding. Speriatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Speriatu met een snel genomen vrije trap. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 2:0

28e minuut.
Ciauşoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cervinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onuţ onderschept slim de pass. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 3:0

31e minuut.
Grasu geeft een lange en hoge pass. Onuţ kopt de bal weg. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov draait met de bal, schiet en ... Pâslariu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Onuţ rent richting de bal. Onuţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Bădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məlikov verovert de bal door een tackle van achteren. Məlikov geeft een hoge lob. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft de bal voor. Pâslariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onuţ rent richting de bal. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 4:0

40e minuut.
Cărtărescu geeft de bal voor. Onuţ is nu in balbezit. Onuţ met een sublieme pass. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu draait met de bal, schiet en ... Pâslariu bokst de bal weg.

42e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Məlikov geeft een hoge lob. Paraschivu is nu in balbezit. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onuţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 34%, ebony f.c. 66%.
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 5:0

53e minuut.
Daar is Grasu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogos begaat een overtreding. Grasu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grasu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ schiet op doel. Pâslariu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Onuţ verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu rent richting de bal. Paraschivu onderschept slim de pass. Onuţ rent richting de bal. Onuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grasu rent richting de bal. Grasu met een sublieme pass. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Onuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 6:0

73e minuut.
Bădescu geeft de bal voor. Inworp. Məlikov met een snelle inworp. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Şoiman geeft een hoge lob. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogos. Grasu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grasu kan niet meer verder spelen. Siperco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal de Mihailesti 26%, ebony f.c. 74%.
Arsenal de Mihailesti - ebony f.c. 6:0