Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghera 74 adsebyk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Greavu geeft de bal voor. Iorgulescu rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - adsebyk 1:0

25e minuut.
Rucăreanu met een sublieme pass. Greavu rent richting de bal. Greavu probeert naar een medespeler te passen. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - adsebyk 2:0

31e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu onderschept slim de pass. Ghiţulescu met een sublieme pass. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - adsebyk 2:1

45e minuut.
Purcaru met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Şelaru de bal. Stelea probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 34%, adsebyk 66%.
ghera 74 - adsebyk 2:1

51e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă geeft een hoge lob. Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carol de bal. Arsenescu met een sublieme pass. Greavu is nu in balbezit. Greavu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stelea met een sublieme pass. Iorgulescu rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - adsebyk 3:1

73e minuut.
Carol geeft een hoge lob. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nică krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Aron met de inworp. Nică is nu in balbezit. Nică speelt de bal door. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ghera 74 - adsebyk 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 36%, adsebyk 64%.
ghera 74 - adsebyk 3:2