Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Grivita Bucuresti Steaua_Turnu
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Vornicu onderschept slim de pass. Vornicu speelt de bal door. Condeescu speelt de bal door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stroe probeert de bal aan de voet te houden. Condeescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău rent richting de bal. Condeescu onderschept slim de pass. Condeescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Condeescu met een sublieme pass. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Condeescu is nu in balbezit. Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Catalan is nu in balbezit. Catalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met een snelle inworp. Cetină geeft een lange en hoge pass. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu draait met de bal, schiet en ... Mâţea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gugu heeft problemen om de bal te vangen. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Grivita Bucuresti - Steaua_Turnu 0:1

43e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu onderschept slim de pass. Vornicu passt de bal in één keer door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Grivita Bucuresti 32%, Steaua_Turnu 68%.
RC Grivita Bucuresti - Steaua_Turnu 0:1

47e minuut.
Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal zonder na te denken. Stroe is nu in balbezit. Condeescu onderschept slim de pass. Condeescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu rent richting de bal. Stroe onderschept slim de pass. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Grivita Bucuresti - Steaua_Turnu 1:1

66e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. Catalan rent richting de bal. Gugu maakt een afschuwelijke overtreding. Gugu krijgt een gele kaart. Catalan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Catalan kan niet meer verder spelen. Mărăcine komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cetină rent richting de bal. Cetină passt de bal met de wreef. Maricescu is nu in balbezit. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Grivita Bucuresti - Steaua_Turnu 1:2

77e minuut.
Lung is nu in balbezit. Lung geeft een lange en hoge pass. Gugu kopt de bal weg. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Condeescu passt de bal in één keer door. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ciurba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină passt de bal zonder na te denken. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Grivita Bucuresti 16%, Steaua_Turnu 84%.
RC Grivita Bucuresti - Steaua_Turnu 1:2