Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazzio sillviu2
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Duru onderschept slim de pass. Duru met een sublieme pass. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lazzio - sillviu2 1:0

17e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Duru onderschept slim de pass. Duru passt de bal in één keer door. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tudorache met een snelle inworp. Pantilimon rent richting de bal. Micu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantilimon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantilimon neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Muscă probeert naar een medespeler te passen. Mărgăritescu rent richting de bal. Duru is nu in balbezit. Duru haalt uit met een fantastische trap. Grecescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lazzio - sillviu2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazzio 55%, sillviu2 45%.
lazzio - sillviu2 2:0

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tudorache geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lazzio - sillviu2 2:1

56e minuut.
Micu speelt de bal door. Tudorache probeert de bal aan de voet te houden. Tudorache met een sublieme pass. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lazzio - sillviu2 2:2

70e minuut.
Catalan kopt de bal weg. Duru rent richting de bal. Duru passt de bal met de wreef. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu schiet op doel. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Catalan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş met de inworp. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazzio 61%, sillviu2 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lazzio - sillviu2 2:2