Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Crangasi Zvapaiatii
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Chiţulescu is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete met een sublieme pass. Gordea is nu in balbezit. Gordea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:1

16e minuut.
Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea geeft een lange en hoge pass. Judele rent richting de bal. Judele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hristu probeert naar een medespeler te passen. Coranga geeft een hoge lob. Mormocea speelt de bal door. Gordea rent richting de bal. Gordea schiet op doel. Niţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Coranga speelt de bal door. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete speelt de bal door. Klungelig pakt Gordea de bal. Gordea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:2

29e minuut.
Silaghi onderschept slim de pass. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Moţatu probeert naar een medespeler te passen. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vladu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belodedici met een snelle inworp. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Cekiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cekiel speelt de bal door. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Crangasi 83%, Zvapaiatii 17%.
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:2

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rujoiu trapt de bal weg. Dobeş kopt de bal weg. Gordea is nu in balbezit. Gordea schiet op doel. Niţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tărşolea kopt de bal weg. Cekiel is nu in balbezit. Cekiel passt de bal met de wreef. Silaghi rent richting de bal. Silaghi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Niţă speelt de bal door. Carcalete kopt de bal weg. Daar is Florescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Mormocea onderschept slim de pass. Mormocea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vladu de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. De bal raakt de paal. Niţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:3

79e minuut.
Hristu probeert naar een medespeler te passen. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş begaat een overtreding. Dobeş krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Carcalete rent richting de bal. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Gordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:4

84e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu rent richting de bal. Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft de bal voor. Klungelig pakt Coranga de bal. Niţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Crangasi 89%, Zvapaiatii 11%.
AFC Crangasi - Zvapaiatii 0:4