Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
banca Estrella Tg-M
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Epure trapt de bal weg. Micu kopt de bal weg. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mândreanu met een sublieme pass. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu passt de bal met de wreef. Holca is nu in balbezit. Holca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Epure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Micu onderschept slim de pass. Micu probeert naar een medespeler te passen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Holca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. Roşu onderschept slim de pass. Roşu met een sublieme pass. Petri rent richting de bal. Petri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
banca - Estrella Tg-M 0:1

41e minuut.
Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioga probeert naar een medespeler te passen. Roşu is nu in balbezit. Petri is nu in balbezit. Petri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Buhoiu passt de bal in één keer door. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca draait met de bal, schiet en ... Epure werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Epure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 42%, Estrella Tg-M 58%.
banca - Estrella Tg-M 0:1

49e minuut.
Micu met een sublieme pass. Gioga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mândreanu zijn tegenspeler op de grond. Gioga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gioga kan niet meer verder spelen. Carol komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mărculescu rent richting de bal. Baltariu verovert de bal door een tackle van achteren. Baltariu met een sublieme pass. Holca heeft problemen om de bal te vangen. Holca draait met de bal, schiet en ... Epure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mândruleanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demirian komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Petri rent richting de bal. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri is nu in balbezit. Petri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: banca 36%, Estrella Tg-M 64%.
banca - Estrella Tg-M 0:1