Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. St. Pauli Bucuresti Estrella Tg-M
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu verovert de bal door een tackle van achteren. Petruţ probeert naar een medespeler te passen. Petri is nu in balbezit. Petri haalt uit met een fantastische trap. Gabrian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vîlcu is nu in balbezit. Roşu verovert de bal door een tackle van achteren. Roşu speelt de bal door. Petri controleert de bal met de borst. Petri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Petruţ is nu in balbezit. Dragu onderschept slim de pass. Dragu geeft de bal voor. Nedelescu rent richting de bal. Nedelescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 57%, Estrella Tg-M 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. St. Pauli Bucuresti - Estrella Tg-M 0:0

58e minuut.
Liga bereikt de bal nog maar net als eerste. Liga passt de bal in één keer door. Boldici is nu in balbezit. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Boldici kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Liga de bal onder controle te krijgen. Băboiescu is nu in balbezit. Dragu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Căliman verovert de bal door een tackle van achteren. Căliman geeft een hoge lob. Daar is Boldici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nedelescu haalt uit met een fantastische trap. Epure bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - Estrella Tg-M 1:0

77e minuut.
Liga is nu in balbezit. Liga geeft de bal voor. Căliman is nu in balbezit. Căliman draait met de bal, schiet en ... Epure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. St. Pauli Bucuresti - Estrella Tg-M 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. St. Pauli Bucuresti 37%, Estrella Tg-M 63%.
F.C. St. Pauli Bucuresti - Estrella Tg-M 2:0