Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cocoline Steaua covasna
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Moraru is nu in balbezit. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săpunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru schiet op doel. Vicol bokst de bal weg.

14e minuut.
Răscanu geeft een lange en hoge pass. Târşitu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Firea speelt de bal door. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea geeft de bal voor. Raţă probeert de bal aan de voet te houden. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dragu geeft de bal voor. Raţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Săpunaru de bal. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Dorobanţu kan de bal niet met de borst controleren. Dorobanţu schiet op doel. Vicol bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Greavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greavu schiet op doel. Oprică kopt de bal weg. Galdea rent richting de bal. Galdea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru draait met de bal, schiet en ... Stufosu heeft problemen om de bal te vangen. Moraru is nu in balbezit. Moraru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 47%, Steaua covasna 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - Steaua covasna 0:0

50e minuut.
Chişcă rent richting de bal. Chişcă geeft een hoge lob. Dorobanţu rent richting de bal. Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorobanţu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Răscanu is nu in balbezit. Roşoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu geeft een hoge lob. Madgearu rent richting de bal. Madgearu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răscanu is nu in balbezit. Săpunaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săpunaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 47%, Steaua covasna 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - Steaua covasna 0:0