Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ozzyspor Mustafa Kemal ATATÜRK
ozzy Tactiek Y.Sarıkamış
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ochoa trapt de bal weg van het doel. Chadwick kopt de bal weg. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco haalt uit met een fantastische trap. Balpetek probeert de bal aan de voet te houden. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hunlu rent richting de bal. Shili onderschept slim de pass. Shili geeft een lange en hoge pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cranie geeft een lange en hoge pass. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tinoco de bal. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lecoq speelt de bal door. Chadwick is nu in balbezit. Chadwick passt de bal met de wreef. Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Čmeliak geeft de bal voor. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tinoco zijn tegenspeler op de grond. Tinoco krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ocieczek passt de bal met de wreef. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 73%, Mustafa Kemal ATATÜRK 27%.
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:1

47e minuut.
Lecoq heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki met een sublieme pass. Chadwick rent richting de bal. Chadwick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zagajewski rent richting de bal. Zagajewski met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:2

55e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Tinoco passt de bal met de wreef. Cranie is nu in balbezit. Cranie haalt uit met een fantastische trap. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maassen passt de bal zonder na te denken. Lecoq geeft een lange en hoge pass. Cranie is nu in balbezit. Klungelig pakt Cranie de bal. Cranie haalt uit met een fantastische trap. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chadwick rent richting de bal. Chadwick met een sublieme pass. Tinoco rent richting de bal. Tinoco schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tinoco is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:3

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chadwick zal de hoekschop nemen. Balpetek heeft problemen om de bal te vangen. Ocieczek is nu in balbezit. Ocieczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chadwick met de inworp. Yakışıklı rent richting de bal. Lecoq schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lecoq is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chadwick zal de hoekschop nemen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:4

87e minuut.
Chadwick is nu in balbezit. Chadwick geeft de bal voor. Tinoco is nu in balbezit. Tinoco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5

87e minuut.
Hunlu heeft problemen om de bal te vangen. Sezal rent richting de bal. Ocieczek begaat een overtreding. Ocieczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ozzyspor 65%, Mustafa Kemal ATATÜRK 35%.
Ozzyspor - Mustafa Kemal ATATÜRK 0:5