Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Y&E Big guys
Normal Tactiek mourinho
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Van Bulck met een sublieme pass. Bielen is nu in balbezit. Acemşah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acemşah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bielen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bielen kan niet meer verder spelen.

7e minuut.
Batıkan geeft de bal voor. Inworp. Şeitan met de inworp. Rajrajan is nu in balbezit. Rajrajan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hınzır passt de bal zonder na te denken. Uslu rent richting de bal. Uslu met een sublieme pass. Canay rent richting de bal. Canay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Y&E - Big guys 1:0

14e minuut.
Van Bulck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hınzır onderschept slim de pass. Met opzet legt Şeitan zijn tegenspeler op de grond. Şeitan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lozoun heeft problemen om de bal te vangen. Rajrajan rent richting de bal. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Lozoun verovert de bal door een tackle van achteren. Lozoun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız passt de bal zonder na te denken. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozoun verovert de bal door een tackle van achteren. Lozoun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y&E 65%, Big guys 35%.
Y&E - Big guys 1:0

52e minuut.
Mosyła geeft een hoge lob. Apansız kopt de bal weg. Laska heeft problemen om de bal te vangen. Canay rent richting de bal. Canay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Förderer geeft de bal voor. Daar is Rajrajan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajrajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajrajan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lozoun rent richting de bal. Rajrajan rent richting de bal. Akyol begaat een overtreding. Akyol krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Apansız rent richting de bal. Lozoun onderschept slim de pass. Lozoun met een sublieme pass. Rajrajan is nu in balbezit. Rajrajan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Y&E 54%, Big guys 46%.
Y&E - Big guys 1:0
Y&E