Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya Görkemli Fc
Saruhan Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten excellent
average Passen adequate
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Blanský passt de bal met de wreef. Soyubüyük rent richting de bal. Soyubüyük met een sublieme pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wagemakers kopt de bal weg. Blanský met een sublieme pass. Ortéga met een sublieme pass. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Jakobia verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobia speelt de bal door. Chadli is nu in balbezit. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli draait met de bal, schiet en ... Mitar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Görkemli Fc 1:0

36e minuut.
Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa passt de bal in één keer door. Hunter rent richting de bal. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kutiš geeft de bal voor. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap. Gschwobat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ingorov verovert de bal door een tackle van achteren. Ingorov probeert naar een medespeler te passen. Hunter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roztočil de bal. Roztočil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 51%, Görkemli Fc 49%.
Ronya - Görkemli Fc 1:0

46e minuut.
Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ met een sublieme pass. Hunter rent richting de bal. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Mihalecz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coşkun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortéga is nu in balbezit. Ortéga geeft een lange en hoge pass. Mitar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ingorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quang Thuận speelt de bal door. Hunter is nu in balbezit. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podbrożny zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kucab de bal. Popa bereikt de bal nog maar net als eerste. Popa draait met de bal, schiet en ... Gschwobat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ronya - Görkemli Fc 1:1

73e minuut.
Chadli met een sublieme pass. Blanský rent richting de bal. Roztočil onderschept slim de pass. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Görkemli Fc 1:2

80e minuut.
Blanský geeft een lange en hoge pass. Chadli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli onderschept slim de pass. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 51%, Görkemli Fc 49%.
Ronya - Görkemli Fc 1:2