Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe A.Ş. Üşengeç F.K
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 19.4
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Daar is Gümüşdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski probeert naar een medespeler te passen. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna haalt uit met een fantastische trap. Doğukan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ateşoğlu de bal. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek haalt uit met een fantastische trap. Doğukan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ateşoğlu rent richting de bal. Ateşoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalkancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Değirmenci rent richting de bal. Varna onderschept slim de pass. Gümüşdağ is nu in balbezit. Varna verovert de bal door een tackle van achteren. Varna geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 1:0

23e minuut.
Değirmenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmenci geeft een lange en hoge pass. Tazegül heeft problemen om de bal te vangen. Köymen is nu in balbezit. Köymen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Varna passt de bal zonder na te denken. Kalkancı rent richting de bal. Kalkancı passt de bal met de wreef. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. İlker heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 2:0

33e minuut.
Kalkancı speelt de bal door. Varna rent richting de bal. Varna passt de bal in één keer door. Matłaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matłaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe A.Ş. 50%, Üşengeç F.K 50%.
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 3:0

48e minuut.
Tazegül bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbağa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbağa passt de bal zonder na te denken. Köymen is nu in balbezit. Köymen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 3:1

53e minuut.
Uzan trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kurbağa de bal. Staszewski met een sublieme pass. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 4:1

58e minuut.
Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski geeft de bal voor. Matłaszek rent richting de bal. Matłaszek schiet op doel. Doğukan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 5:1

65e minuut.
Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu onderschept slim de pass. Osmanoğlu passt de bal in één keer door. Usta is nu in balbezit. Usta schiet op doel. Uzan bokst de bal weg.

72e minuut.
Ateşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Matłaszek is nu in balbezit. Matłaszek speelt de bal door. Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tazegül onderschept slim de pass. Tazegül passt de bal met de wreef. Matłaszek is nu in balbezit. Varna is nu in balbezit. Varna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe A.Ş. 55%, Üşengeç F.K 45%.
Fenerbahçe A.Ş. - Üşengeç F.K 5:1