Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DeathLife Görkemli Fc
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 43.3
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Roztočil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter is nu in balbezit. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:1

10e minuut.
Şamlı is nu in balbezit. Roztočil is nu in balbezit. Özeller tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özeller krijgt een gele kaart. Roztočil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingorov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hunter rent richting de bal. Hunter schiet op doel. Köybaşı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:2

15e minuut.
Soyubüyük rent richting de bal. Soyubüyük passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Negrão de bal. Negrão geeft de bal voor. Hunter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:3

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrão met de inworp. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ... Köybaşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:4

21e minuut.
Negrão kopt de bal weg. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ... Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Popa verovert de bal door een tackle van achteren. Popa passt de bal in één keer door. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:5

31e minuut.
Özeller geeft een hoge lob. Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny passt de bal zonder na te denken. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koç geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popa met de inworp. Roztočil rent richting de bal. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ingorov rent richting de bal. Ingorov passt de bal in één keer door. Soyubüyük probeert naar een medespeler te passen. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Özeller rent richting de bal. Popa rent richting de bal. Popa passt de bal met de wreef. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ingorov geeft de bal voor. Seldeviren probeert de bal aan de voet te houden. Hunter is nu in balbezit. Hunter schiet op doel. Köybaşı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:6

45e minuut.
Negrão geeft de bal voor. Klungelig pakt Seldeviren de bal. Hunter rent richting de bal. Hunter draait met de bal, schiet en ... Köybaşı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 74%, Görkemli Fc 26%.
DeathLife - Görkemli Fc 0:7

46e minuut.
Özeller probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ geeft een hoge lob. Hunter rent richting de bal. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Seldeviren is nu in balbezit. Seldeviren geeft een hoge lob. Inworp. Negrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztočil geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Ingorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingorov passt de bal in één keer door. Seldeviren heeft problemen om de bal te vangen. Roztočil is nu in balbezit. Roztočil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tepsici probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Negrão neemt de hoekschop. Podbrożny springt en kopt de bal. Köybaşı maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

62e minuut.
Negrão geeft een lange en hoge pass. Hunter probeert de bal met de borst te controleren. Seldeviren onderschept slim de pass. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren geeft de bal voor. Józefiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolkar rent richting de bal. Bolkar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Negrão rent richting de bal. Negrão geeft een lange en hoge pass. Koç heeft problemen om de bal te vangen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tepsici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsici geeft een lange en hoge pass. Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztočil bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztočil haalt uit met een fantastische trap. Köybaşı bokst de bal weg.

84e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Józefiak passt de bal in één keer door. Podbrożny speelt de bal door. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:8

88e minuut.
Inworp. Negrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamlı rent richting de bal. Roztočil verovert de bal door een tackle van achteren. Roztočil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Koç begaat een overtreding. Hunter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podbrożny met een snel genomen vrije trap. Popa is nu in balbezit. Popa geeft een lange en hoge pass. Hunter is nu in balbezit. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DeathLife - Görkemli Fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DeathLife 80%, Görkemli Fc 20%.
DeathLife - Görkemli Fc 0:9