Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ronya Galatasaray SK
Saruhan Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Jakobia speelt de bal door. Klungelig pakt Blanský de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský is nu in balbezit. Blanský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Blanský de bal onder controle te krijgen. Köylü bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli onderschept slim de pass. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Jakobia de bal. Jakobia geeft een lange en hoge pass. Chadli rent richting de bal. Chadli draait met de bal, schiet en ... İlalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 1:0

12e minuut.
Kolbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbaşı probeert naar een medespeler te passen. Tabanca is nu in balbezit. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Blanský rent richting de bal. Kobalak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanský. Kobalak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kobalak kan niet meer verder spelen. Kuzu komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers onderschept slim de pass. Wagemakers geeft een hoge lob. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 2:0

22e minuut.
Kolbaşı met een sublieme pass. Daar is Tabanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli onderschept slim de pass. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Blanský speelt de bal door. Chadli is nu in balbezit. Arapoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli onderschept slim de pass. Chadli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 3:0

41e minuut.
Ortéga is nu in balbezit. Ortéga geeft een lange en hoge pass. Kuzu heeft problemen om de bal te vangen. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel. İlalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jakobia rent richting de bal. Jakobia passt de bal zonder na te denken. Blanský is nu in balbezit. Chadli rent richting de bal. Chadli draait met de bal, schiet en ... İlalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 25%, Galatasaray SK 75%.
Ronya - Galatasaray SK 3:0

47e minuut.
Ortéga passt de bal in één keer door. Chadli is nu in balbezit. Chadli passt de bal zonder na te denken. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Wagemakers verovert de bal door een tackle van achteren. Wagemakers met een sublieme pass. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel. İlalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 4:0

61e minuut.
Ortéga met een snelle inworp. Blanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanský geeft de bal voor. Klungelig pakt Wagemakers de bal. Wagemakers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Blanský is nu in balbezit. Blanský passt de bal in één keer door. Chadli is nu in balbezit. Chadli haalt uit met een fantastische trap. İlalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 5:0

74e minuut.
Jakobia passt de bal in één keer door. Blanský rent richting de bal. Blanský haalt uit met een fantastische trap. Chadli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ronya - Galatasaray SK 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ronya 28%, Galatasaray SK 72%.
Ronya - Galatasaray SK 6:0