Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATATÜRK Ronya
Normal Tactiek Saruhan
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten excellent
poor Passen average
average Verdedigen poor


1e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean rent richting de bal. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean rent richting de bal. Oltean schiet op doel. Dong bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kucab probeert naar een medespeler te passen. Ortéga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortéga met een sublieme pass. Chadli heeft problemen om de bal te vangen. Chadli draait met de bal, schiet en ... Dong bokst de bal weg.

7e minuut.
Jakobia rent richting de bal. Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski met een sublieme pass. Churov is nu in balbezit. Churov schiet op doel. Gschwobat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ortéga passt de bal zonder na te denken. Kotlarski is nu in balbezit. Oltean onderschept slim de pass. Chadli rent richting de bal. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Ronya 0:1

14e minuut.
Jakobia probeert naar een medespeler te passen. Chadli rent richting de bal. Oltean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean haalt uit met een fantastische trap. Dong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Ronya 0:2

24e minuut.
Maggi heeft problemen om de bal te vangen. Maggi passt de bal zonder na te denken. Oltean speelt de bal door. Daar is Chadli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Maggi verovert de bal door een tackle van achteren. Oltean is nu in balbezit. Kotlarski probeert naar een medespeler te passen. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kotlarski onderschept slim de pass. Kotlarski passt de bal met de wreef. Jakobia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakobia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Ronya 0:3

41e minuut.
Churov draait met de bal, schiet en ... Gschwobat probeert naar een medespeler te passen. Chadli kopt de bal weg. Guerriera is nu in balbezit. Guerriera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltean rent richting de bal. Akubardia onderschept slim de pass. Chadli onderschept slim de pass. Chadli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 51%, Ronya 49%.
ATATÜRK - Ronya 0:3

50e minuut.
Gschwobat met een harde bal richting middenveld. Oltean kopt de bal weg. Mulţescu probeert de bal met de borst te controleren. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli schiet op doel. Dong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Jakobia met een sublieme pass. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maggi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gschwobat trapt de bal weg. Kotlarski kopt de bal weg. Scalfari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scalfari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ATATÜRK - Ronya 1:3

80e minuut.
Magro met een sublieme pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan met een sublieme pass. Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Churov schiet op doel. Gschwobat bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Churov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Guerriera met de inworp. Scalfari is nu in balbezit. Maggi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scalfari raakt geblesseerd tijdens het duel. Scalfari wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kotlarski met een sublieme pass. Inworp. Granda met een snelle inworp. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dong bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATATÜRK 41%, Ronya 59%.
ATATÜRK - Ronya 1:3