Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ obrien
κοκ Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 27.5
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Kurşun rent richting de bal. Kurşun met een sublieme pass. Eliaçık is nu in balbezit. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Koyam rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşun geeft de bal voor. Eliaçık rent richting de bal. Eliaçık schiet op doel. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Szczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Giotis rent richting de bal. Kurşun verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerski schiet op doel. Sadlok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Fudała met een snelle inworp. May is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koyam. Koyam krijgt een gele kaart.

42e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. Koyam verovert de bal door een tackle van achteren. Bergl is nu in balbezit. Kurşun onderschept slim de pass. Kurşun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 54%, obrien 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - obrien 0:0

46e minuut.
Graikousis komt het veld opgelopen. Kotuniak komt het veld opgelopen. Wlisłocki komt het veld opgelopen. Sisask komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc passt de bal in één keer door. Dianovský rent richting de bal. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Eliaçık rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltă. Eliaçık raakt geblesseerd tijdens het duel. Trung Phong komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Trung Phong speelt de bal door. Sisask bereikt de bal nog maar net als eerste. Koyam maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Koyam moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koyam schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Fudała is nu in balbezit. Kotuniak onderschept slim de pass. Trung Phong begaat een overtreding. Trung Phong krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kofos onderschept slim de pass. Dianovský is nu in balbezit. Dianovský probeert naar een medespeler te passen. Mantos is nu in balbezit. Mantos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fudała met een snelle inworp. Kotuniak rent richting de bal. Trung Phong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kotuniak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Fudała verovert de bal door een tackle van achteren. Fudała probeert naar een medespeler te passen. Wlisłocki is nu in balbezit. Wlisłocki draait met de bal, schiet en ... Sadlok werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Graikousis geeft een hoge lob. Inworp. Fydrych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fudała rent richting de bal. Fudała haalt uit met een fantastische trap. Sadlok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Czyszanowski is nu in balbezit. Czyszanowski geeft een hoge lob. Kotuniak kan de bal niet met de borst controleren. Trung Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 39%, obrien 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - obrien 0:0