Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bad guys YOGI XII
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Krishnamurthy kopt de bal weg. Ishwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uday met een sublieme pass. Chaudhury is nu in balbezit. Chaudhury draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bhanuprasad verovert de bal door een tackle van achteren. Bhanuprasad speelt de bal door. Vallurupalli rent richting de bal. Vallurupalli geeft een hoge lob. Kondapalli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tickoo geeft de bal voor. Daar is Kavi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondapalli is nu in balbezit. Kondapalli draait met de bal, schiet en ... Avanindra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - YOGI XII 1:0

32e minuut.
Tickoo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramchandra. Tickoo raakt geblesseerd tijdens het duel. Tickoo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Suranjan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vadivelu met een snelle inworp. Saxena rent richting de bal. Saxena schiet op doel. Suranjan onderschept slim de pass. Avanindra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - YOGI XII 2:0

34e minuut.
Krishnamurthy geeft een lange en hoge pass. Tickoo is nu in balbezit. Chaudhury begaat een overtreding. Chaudhury krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bhanuprasad passt de bal in één keer door. Suranjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondapalli onderschept slim de pass. Kondapalli schiet op doel. Avanindra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - YOGI XII 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bad guys 43%, YOGI XII 57%.
bad guys - YOGI XII 3:0

47e minuut.
Suranjan geeft een lange en hoge pass. Uday rent richting de bal. Uday passt de bal met de wreef. Chaudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaudhury geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Daar is Bhanuprasad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaudhury onderschept slim de pass. Chaudhury passt de bal met de wreef. Shashee rent richting de bal. Shashee haalt uit met een fantastische trap. Prashun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ramaprasad rent richting de bal. Kriti is nu in balbezit. Ramaprasad begaat een overtreding. Kriti raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramchandra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prashun bokst de bal weg. Shashee springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Saxena probeert naar een medespeler te passen. Vadivelu rent richting de bal. Vadivelu probeert naar een medespeler te passen. Kondapalli rent richting de bal. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap. Avanindra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kondapalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramchandra onderschept slim de pass. Saxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Saxena schiet op doel. Avanindra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - YOGI XII 4:0

75e minuut.
Bhanuprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaudhury begaat een overtreding. Bhanuprasad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tickoo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kondapalli is nu in balbezit. Kondapalli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
bad guys - YOGI XII 5:0

90e minuut.
Ramaprasad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaprasad passt de bal met de wreef. Kondapalli rent richting de bal. Kondapalli haalt uit met een fantastische trap. Kavi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bad guys 48%, YOGI XII 52%.
bad guys - YOGI XII 5:0