Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لبلبللب hapoel_raanana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Sivilia met een snelle inworp. Antebi rent richting de bal. Antebi speelt de bal door. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tikva schiet op doel. Ben Shushan kopt de bal weg. Badir heeft problemen om de bal te vangen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
لبلبللب - hapoel_raanana 0:1

9e minuut.
Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Altman rent richting de bal. Altman draait met de bal, schiet en ... Ishon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
لبلبللب - hapoel_raanana 1:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antebi met de inworp. Ben Shushan is nu in balbezit. Ben Shushan geeft de bal voor. Silvas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
لبلبللب - hapoel_raanana 1:2

18e minuut.
Altman passt de bal met de wreef. Badir bereikt de bal nog maar net als eerste. Badir passt de bal met de wreef. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Sarid rent richting de bal. Sarid geeft de bal voor. Banin heeft problemen om de bal te vangen. Kopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopel haalt uit met een fantastische trap. Barochian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Haza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haza geeft de bal voor. Altman kopt de bal weg. Daar is Kopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopel draait met de bal, schiet en ... Barochian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Antebi geeft de bal voor. Banin kopt de bal weg. Sarosi heeft problemen om de bal te vangen. Kopel rent richting de bal. Kopel schiet op doel. De bal raakt de paal. Barochian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لبلبللب 59%, hapoel_raanana 41%.
لبلبللب - hapoel_raanana 1:2

55e minuut.
Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv met een sublieme pass. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
لبلبللب - hapoel_raanana 1:3

57e minuut.
Altman speelt de bal door. Kopel is nu in balbezit. Antebi is nu in balbezit. Kopel is nu in balbezit. Kopel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
لبلبللب - hapoel_raanana 2:3

58e minuut.
Stelmac rent richting de bal. Stelmac geeft de bal voor. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yaniv de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sivilia neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Haza is nu in balbezit. Ben Shushan onderschept slim de pass. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Israelovitch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Shushan zal de hoekschop nemen. Sivilia kopt de bal weg. Stelmac rent richting de bal. Stelmac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tikva is nu in balbezit. Tikva geeft de bal voor. Silvas maakt een snoekduik en kopt de bal. Israelovitch rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Yaniv geeft een hoge lob. Altman probeert de bal met de borst te controleren. Ishon met een sublieme pass. Stelmac rent richting de bal. Stelmac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hudeda geeft de bal voor. Banin kopt de bal weg. Antebi is nu in balbezit. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ben Shushan geeft een hoge lob. Silvas is nu in balbezit. Yaniv legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silvas raakt geblesseerd tijdens het duel. Silvas neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sivilia speelt de bal door. Banin is nu in balbezit. Stelmac onderschept slim de pass. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لبلبللب 55%, hapoel_raanana 45%.
لبلبللب - hapoel_raanana 2:3