Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maccabi עיועטיטא
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Antebi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perez met de inworp. madmon bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Melikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzofin speelt de bal door. Muda bereikt de bal nog maar net als eerste. Muda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Yanai is nu in balbezit. Shtain onderschept slim de pass. Shtain probeert naar een medespeler te passen. Tzofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzofin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maccabi - עיועטיטא 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maccabi 47%, עיועטיטא 53%.
FC Maccabi - עיועטיטא 0:1

58e minuut.
Barel onderschept slim de pass. madmon is nu in balbezit. madmon speelt de bal door. Barel rent richting de bal. Barel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Veksler geeft een hoge lob. Inworp. Kasum met een snelle inworp. Begin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Shtain met een snelle inworp. Adir geeft een lange en hoge pass. Bezalel kopt de bal weg. Daar is Muda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Almadon trapt de bal weg. Ilouz bereikt de bal nog maar net als eerste. madmon maakt een afschuwelijke overtreding. madmon krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Ilouz geeft een lange en hoge pass. Perez is nu in balbezit. Perez speelt de bal door. madmon rent richting de bal. madmon schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maccabi 47%, עיועטיטא 53%.
FC Maccabi - עיועטיטא 0:1