Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL-KILLERS LOS PIOLAS LOKOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Baspineiro rent richting de bal. Botero onderschept slim de pass. Botero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrenechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrenechea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Botero heeft problemen om de bal te vangen. Botero passt de bal zonder na te denken. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 0:1

15e minuut.
Baspineiro met de inworp. Lavayen geeft de bal voor. Muñoz Castedo probeert de bal aan de voet te houden. Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap. Del Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Urquizo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ortíz met een snelle inworp. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavayen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL-KILLERS 45%, LOS PIOLAS LOKOS 55%.
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 0:1

57e minuut.
Coria kopt de bal weg. Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 0:2

63e minuut.
Ramallo passt de bal in één keer door. Lavayen is nu in balbezit. Lavayen passt de bal met de wreef. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 1:2

65e minuut.
Aramayo kopt de bal weg. Lavayen probeert de bal met de borst te controleren. Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher draait met de bal, schiet en ... Del Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 2:2

66e minuut.
Barrenechea rent richting de bal. Barrenechea passt de bal in één keer door. Cienfuegos is nu in balbezit. Langenbacher onderschept slim de pass. Langenbacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 3:2

70e minuut.
Lara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plata komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Barrenechea onderschept slim de pass. Plata is nu in balbezit. Barrenechea is nu in balbezit. Barrenechea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Plata de bal onder controle te krijgen. Paal!

87e minuut.
Baspineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baspineiro passt de bal met de wreef. Cienfuegos rent richting de bal. Langenbacher onderschept slim de pass. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL-KILLERS 46%, LOS PIOLAS LOKOS 54%.
REAL-KILLERS - LOS PIOLAS LOKOS 3:2