Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afjkfm san jose wilsterman
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ramallo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturralde met een snelle inworp. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa geeft een hoge lob. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoyos rent richting de bal. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cubillos geeft een hoge lob. Arana probeert de bal aan de voet te houden. Véliz is nu in balbezit. Chumacero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chumacero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Crapuzzi controleert de bal met de borst. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa speelt de bal door. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Saucedo rent richting de bal. Iturralde verovert de bal door een tackle van achteren. Iturralde speelt de bal door. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chumacero is nu in balbezit. Véliz rent richting de bal. Véliz schiet op doel. Constantaco probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Wendt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - san jose wilsterman 0:1

39e minuut.
Balcázar is nu in balbezit. da Costa onderschept slim de pass. da Costa probeert naar een medespeler te passen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Crapuzzi met een sublieme pass. Daar is Véliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Chumacero rent richting de bal. Chumacero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 36%, san jose wilsterman 64%.
afjkfm - san jose wilsterman 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 40%, san jose wilsterman 60%.
afjkfm - san jose wilsterman 0:1