Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
afjkfm j j
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Arana rent richting de bal. Arana passt de bal zonder na te denken. Hoyos heeft problemen om de bal te vangen. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - j j 1:0

13e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Ayala speelt de bal door. Bustamante is nu in balbezit. da Costa rent richting de bal. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - j j 2:0

18e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa is nu in balbezit. Bustamante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bustamante krijgt een gele kaart.

36e minuut.
da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa passt de bal in één keer door. Daar is Hoyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoyos schiet op doel. Alvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
afjkfm - j j 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 41%, j j 59%.
afjkfm - j j 3:0

51e minuut.
Hoyos rent richting de bal. da Costa rent richting de bal. Hoyos is nu in balbezit. da Costa rent richting de bal. da Costa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iturralde met de inworp. da Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Costa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arana. Arana krijgt een gele kaart.

80e minuut.
da Costa is nu in balbezit. da Costa passt de bal met de wreef. Hoyos rent richting de bal. Hoyos schiet op doel. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Del Carpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Carpio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mejia met een snelle inworp. da Costa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: afjkfm 24%, j j 76%.
afjkfm - j j 3:0
j j