Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL-KILLERS Real Santa Cruz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Blacutt geeft een hoge lob. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas geeft een lange en hoge pass. Saenz rent richting de bal. Saenz haalt uit met een fantastische trap. Abuawad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Peredo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - Real Santa Cruz 0:1

5e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Lavayen onderschept slim de pass. Costas begaat een overtreding. Costas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Mena schiet op doel. Peredo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Terrazas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saenz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Blacutt rent richting de bal. Lavayen is nu in balbezit. Lavayen probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Blacutt is nu in balbezit. Langenbacher is nu in balbezit. Blacutt onderschept slim de pass. Langenbacher onderschept slim de pass. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zánkiz onderschept slim de pass. Zánkiz probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher rent richting de bal. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blacutt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canelas rent richting de bal. Baspineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Baspineiro geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Langenbacher heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL-KILLERS - Real Santa Cruz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL-KILLERS 59%, Real Santa Cruz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL-KILLERS - Real Santa Cruz 1:1

55e minuut.
Peredo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Terrazas met de inworp. Mena is nu in balbezit. Mena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mena rent richting de bal. Alavila onderschept slim de pass. Alavila probeert naar een medespeler te passen. Langenbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Canelas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baspineiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lavayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavayen geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Altamirano met een harde bal richting middenveld. Zánkiz kopt de bal weg. Lavayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Langenbacher is nu in balbezit. Langenbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamirano trapt de bal weg. Zapata kopt de bal weg. Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL-KILLERS - Real Santa Cruz 1:2

83e minuut.
Daar is Canelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blacutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blacutt geeft de bal voor. Saenz is nu in balbezit. Saenz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL-KILLERS 40%, Real Santa Cruz 60%.
REAL-KILLERS - Real Santa Cruz 1:2