Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ECUADR guayas
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Varrera verovert de bal door een tackle van achteren. Novo rent richting de bal. Varrera begaat een overtreding. Varrera krijgt een gele kaart. Novo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Benavides probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Olano onderschept slim de pass. Olano speelt de bal door. Wover is nu in balbezit. Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mina Mina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rondón geeft een hoge lob. Olano kopt de bal weg. Benavides heeft problemen om de bal te vangen. Mina Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina Mina draait met de bal, schiet en ... Zanetti bokst de bal weg.

19e minuut.
Muicha speelt de bal door. Seilema met een sublieme pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesela onderschept slim de pass. Mesela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ECUADR - guayas 1:0

31e minuut.
Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales onderschept slim de pass. Rosales met een sublieme pass. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ECUADR 66%, guayas 34%.
ECUADR - guayas 1:0

48e minuut.
Seilema geeft de bal voor. Chara bereikt de bal nog maar net als eerste. Chara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mesela de bal. Mesela schiet op doel. Pereira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Matamba met een snelle inworp. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paz krijgt een gele kaart. Benavides raakt geblesseerd tijdens het duel. Benavides neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zanetti trapt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Paz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosales wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rosales kan niet meer verder spelen. Astudillo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Olano is nu in balbezit. Olano passt de bal met de wreef. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wover de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ECUADR 61%, guayas 39%.
ECUADR - guayas 1:0