Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Full Real Madrid Barcelona FC 09
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Lucero rent richting de bal. Campoverde is nu in balbezit. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Calagua is nu in balbezit. Calagua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Amargas probeert naar een medespeler te passen. Moncayo rent richting de bal. Moncayo met een sublieme pass. Klungelig pakt Meléndez de bal. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Klungelig pakt Juárez de bal. Calagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncayo begaat een overtreding. Moncayo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moncayo geeft een lange en hoge pass. Gomezcoello kopt de bal weg. Ponce rent richting de bal. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rehermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehermann probeert naar een medespeler te passen. Juárez geeft een hoge lob. Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meléndez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Medina met de inworp. Solano controleert de bal met de borst. Solano geeft de bal voor. Meléndez springt en kopt de bal. Weider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full Real Madrid - Barcelona FC 09 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 69%, Barcelona FC 09 31%.
Full Real Madrid - Barcelona FC 09 0:1

51e minuut.
Arcos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Casco geeft een hoge lob. Lucero rent richting de bal. Ponce onderschept slim de pass. Carrera is nu in balbezit. Carrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Calagua rent richting de bal. Carrera is nu in balbezit. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Laniado probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vermeo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano met de inworp. Díaz is nu in balbezit. Díaz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Calagua met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Medina de bal onder controle te krijgen. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Full Real Madrid - Barcelona FC 09 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full Real Madrid 40%, Barcelona FC 09 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Full Real Madrid - Barcelona FC 09 1:1