Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guayaquil1233 2 de agosto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Valarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo verovert de bal door een tackle van achteren. Zanetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimbo rent richting de bal. Chimbo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Plaza speelt de bal door. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal in één keer door. Zanetti rent richting de bal. Zanetti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
guayaquil1233 - 2 de agosto 1:0

25e minuut.
Parra trapt de bal weg. Valarezo kopt de bal weg. Lozada controleert de bal met de borst. Marcillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcillo haalt uit met een fantastische trap. Ríos Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayaquil1233 58%, 2 de agosto 42%.
guayaquil1233 - 2 de agosto 1:0

62e minuut.
Vaena onderschept slim de pass. Plaza is nu in balbezit. Plaza probeert naar een medespeler te passen. Aguilera controleert de bal met de borst. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Toledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guayaquil1233 38%, 2 de agosto 62%.
guayaquil1233 - 2 de agosto 1:0