Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCHESTER CITY FC. sjulio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Varera verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 0:1

14e minuut.
Sobral speelt de bal door. Ibarra is nu in balbezit. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral is nu in balbezit. Sobral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 1:1

17e minuut.
Mateo geeft de bal voor. Inworp. Gaona met een snelle inworp. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel. Larrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 1:2

20e minuut.
Iglesias passt de bal in één keer door. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara rent richting de bal. Riascos verovert de bal door een tackle van achteren. Riascos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sobral met een sublieme pass. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER CITY FC. 47%, sjulio 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 2:2

51e minuut.
Varera geeft een lange en hoge pass. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Iglesias rent richting de bal. Iglesias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 2:3

60e minuut.
Sobral passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Larguero de bal. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Larguero verovert de bal door een tackle van achteren. Sobral geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Malenra rent richting de bal. Guachimala begaat een overtreding. Malenra raakt geblesseerd tijdens het duel. Guevara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larguero is nu in balbezit. Larguero geeft een lange en hoge pass. Malenra is nu in balbezit. Malenra geeft de bal voor. Darquea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER CITY FC. 49%, sjulio 51%.
MANCHESTER CITY FC. - sjulio 2:3