Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monkey´s Club club jackson
1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Asencio rent richting de bal. Asencio passt de bal zonder na te denken. Granda is nu in balbezit. Granda haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Inworp. Barragán met de inworp. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Jesús met een snelle inworp. Quinga rent richting de bal. Quinga probeert naar een medespeler te passen. Asencio geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muñoz speelt de bal door. Játiva rent richting de bal. Asencio rent richting de bal. Játiva is nu in balbezit. Játiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal in één keer door. Destruge bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda onderschept slim de pass. Granda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Asencio passt de bal zonder na te denken. Granda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Destruge. Granda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Morales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Muñoz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Asunción rent richting de bal. Asencio onderschept slim de pass. Asencio probeert naar een medespeler te passen. Granda is nu in balbezit. Granda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkey´s Club 48%, club jackson 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Monkey´s Club - club jackson 0:0

49e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina met een sublieme pass. Granda is nu in balbezit. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
De Jesús passt de bal in één keer door. Quinga is nu in balbezit. Quinga passt de bal met de wreef. Játiva is nu in balbezit. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailón is nu in balbezit. Bailón speelt de bal door. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Meneses is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cevallos. Meneses raakt geblesseerd tijdens het duel. Asunción zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Guachiculca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkey´s Club - club jackson 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkey´s Club 60%, club jackson 40%.
Monkey´s Club - club jackson 0:1