Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjulio club jackson
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Muñoz met een harde bal richting middenveld. Balarezo kopt de bal weg. Klungelig pakt Olalla de bal. Játiva rent richting de bal. Játiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Darquea trapt de bal weg. Ponce kopt de bal weg. Olalla rent richting de bal. Játiva onderschept slim de pass. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Meneses rent richting de bal. Meneses geeft een hoge lob. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva onderschept slim de pass. Játiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Destruge onderschept slim de pass. Destruge geeft de bal voor. Játiva rent richting de bal. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias rent richting de bal. Iglesias passt de bal met de wreef. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bailón probeert naar een medespeler te passen. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo met een sublieme pass. Játiva rent richting de bal. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Guachimala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Játiva is nu in balbezit. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 49%, club jackson 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjulio - club jackson 0:0

47e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Díaz de Acosta de bal onder controle te krijgen. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo verovert de bal door een tackle van achteren. Balarezo met een sublieme pass. Játiva rent richting de bal. Játiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olalla geeft de bal voor. Riascos heeft problemen om de bal te vangen. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Olalla geeft de bal voor. Inworp. Destruge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meneses is nu in balbezit. Meneses geeft een lange en hoge pass. Darquea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Doeltrap. Darquea met een harde bal richting middenveld. Guachimala kopt de bal weg. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo schiet op doel. Darquea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Asunción rent richting de bal. Asunción geeft een lange en hoge pass. Velásquez rent richting de bal. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva draait met de bal, schiet en ... Darquea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lasso rent richting de bal. Lasso passt de bal in één keer door. Asunción is nu in balbezit. Asunción schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Ponce rent richting de bal. Díaz de Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz de Acosta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 54%, club jackson 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjulio - club jackson 0:0