Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monkey´s Club MANCHESTER CITY FC.
1 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Larguero met een sublieme pass. Daar is De Jesús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral rent richting de bal. Sobral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sobral is nu in balbezit. Sobral passt de bal in één keer door. Illingworth is nu in balbezit. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Varera onderschept slim de pass. Molina onderschept slim de pass. Varera rent richting de bal. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft een lange en hoge pass. Larrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkey´s Club - MANCHESTER CITY FC. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkey´s Club 49%, MANCHESTER CITY FC. 51%.
Monkey´s Club - MANCHESTER CITY FC. 1:0

47e minuut.
Varera speelt de bal door. Ibarra rent richting de bal. Cevallos is nu in balbezit. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cevallos geeft de bal voor. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinga maakt een afschuwelijke overtreding. Quinga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Mateo de bal onder controle te krijgen. Barragán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varera. Barragán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morales met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Larguero geeft de bal voor. Amargas kopt de bal weg. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granda bereikt de bal nog maar net als eerste. Granda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkey´s Club - MANCHESTER CITY FC. 2:0

75e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larguero met een snelle inworp. Sobral geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De Jesús probeert de bal met de borst te controleren. De Jesús geeft een hoge lob. Granda kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel. Larrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkey´s Club 50%, MANCHESTER CITY FC. 50%.
Monkey´s Club - MANCHESTER CITY FC. 2:0