Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rayos juveniles kevinemache
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Riascos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Pacheco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casana rent richting de bal. Casana geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Quistima rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
León rent richting de bal. Casana onderschept slim de pass. Casana probeert naar een medespeler te passen. Quistima rent richting de bal. Quistima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayos juveniles 61%, kevinemache 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayos juveniles - kevinemache 0:0

54e minuut.
Barreiro rent richting de bal. Gonzalez Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez Pacheco passt de bal zonder na te denken. Quistima is nu in balbezit. Quistima draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sáez speelt de bal door. Arroyo is nu in balbezit. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Luna rent richting de bal. Luna passt de bal zonder na te denken. Riascos rent richting de bal. Quistima onderschept slim de pass. Quistima haalt uit met een fantastische trap. Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Casana kopt de bal weg. Verabiones speelt de bal door. Gonzalez Pacheco is nu in balbezit. Gonzalez Pacheco geeft een lange en hoge pass. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quistima rent richting de bal. Quistima draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rayos juveniles - kevinemache 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayos juveniles 41%, kevinemache 59%.
rayos juveniles - kevinemache 0:1