Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-28 01:31
  • Competitiewedstrijd: Serie C.11 [del]
  • Stadion: cj7 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3100
cj7 SPORTING CRISTAL SANTA ANA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel. Menéndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monroy verovert de bal door een tackle van achteren. Monroy passt de bal met de wreef. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Obailla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Blair passt de bal met de wreef. Escudero is nu in balbezit. Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Pintos schiet op doel. Menéndez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Luzardo trapt de bal weg. Gualaceo speelt de bal door. Pintos rent richting de bal. Pintos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Naranjo met een snelle inworp. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero speelt de bal door. Monroy rent richting de bal. Monroy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 51%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cj7 - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 0:0

48e minuut.
Riascos is nu in balbezit. Riascos passt de bal met de wreef. Naula rent richting de bal. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cj7 - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 0:1

51e minuut.
Romo rent richting de bal. Romo met een sublieme pass. Orellana geeft een hoge lob. Choez is nu in balbezit. Choez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Rosa de bal. Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos passt de bal zonder na te denken. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Obailla met een harde bal richting middenveld. Orellana is nu in balbezit. Gualaceo begaat een overtreding. Gualaceo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Romo rent richting de bal. Romo geeft een hoge lob. Inworp. Blair met de inworp. Pintos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 47%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 53%.
cj7 - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 0:1
cj7