Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club jackson MANCHESTER CITY FC.
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Asunción kopt de bal weg. Klungelig pakt Balarezo de bal. Bacusoy is nu in balbezit. Játiva verovert de bal door een tackle van achteren. Játiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - MANCHESTER CITY FC. 1:0

26e minuut.
Varera passt de bal met de wreef. Larguero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Destruge. Larguero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muñoz bokst de bal weg. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Ibarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club jackson - MANCHESTER CITY FC. 1:1

29e minuut.
Mateo geeft een lange en hoge pass. Balarezo is nu in balbezit. Varera is nu in balbezit. Balarezo onderschept slim de pass. Balarezo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Illingworth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Destruge met een snelle inworp. Meneses rent richting de bal. Meneses geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bacusoy probeert naar een medespeler te passen. Sobral speelt de bal door. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 45%, MANCHESTER CITY FC. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club jackson - MANCHESTER CITY FC. 1:1

59e minuut.
Amargas rent richting de bal. Amargas geeft de bal voor. Mateo heeft problemen om de bal te vangen. Meneses rent richting de bal. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce is nu in balbezit. Ponce passt de bal met de wreef. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - MANCHESTER CITY FC. 1:2

82e minuut.
Larguero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asunción bereikt de bal nog maar net als eerste. Asunción passt de bal met de wreef. Játiva is nu in balbezit. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 60%, MANCHESTER CITY FC. 40%.
club jackson - MANCHESTER CITY FC. 1:2