Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kevinemache SPORTING CRISTAL SANTA ANA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Luna passt de bal zonder na te denken. Verabiones geeft een hoge lob. Klungelig pakt Luzardo de bal. Casana is nu in balbezit. Casana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kevinemache - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:0

15e minuut.
Hernández Pérez is nu in balbezit. Orellana onderschept slim de pass. Orellana passt de bal met de wreef. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kevinemache - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:1

34e minuut.
Luna is nu in balbezit. Naula onderschept slim de pass. Luna begaat een overtreding. Luna krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Luna de bal. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos passt de bal met de wreef. Naula rent richting de bal. Naula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinemache 63%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kevinemache - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:1

46e minuut.
Naranjo passt de bal met de wreef. Orellana is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quistima. Quistima krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Klungelig pakt Luzardo de bal. Quistima schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Luzardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Luzardo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Naula kan de bal niet met de borst controleren. Hernández Pérez is nu in balbezit. Hernández Pérez met een sublieme pass. Gonzalez Pacheco geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quistima is nu in balbezit. Quistima schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Luna speelt de bal door. Romo is nu in balbezit. Hernández Pérez maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hernández Pérez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hernández Pérez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Romo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orellana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Escudero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambruna komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Luna rent richting de bal. Ambruna rent richting de bal. Ambruna passt de bal met de wreef. Naula rent richting de bal. Naula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kevinemache 59%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kevinemache - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:1