Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA kevinemache
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Riascos rent richting de bal. Naula bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos is nu in balbezit. Naula is nu in balbezit. Naula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Naranjo rent richting de bal. Naranjo passt de bal in één keer door. Casana speelt de bal door. Quistima heeft problemen om de bal te vangen. Quistima haalt uit met een fantastische trap. Chalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Klungelig pakt Luzardo de bal. Quistima is nu in balbezit. Quistima haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - kevinemache 0:1

34e minuut.
Orellana speelt de bal door. Riascos is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Naula bereikt de bal nog maar net als eerste. Naula schiet op doel. Sagasti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gonzalez Pacheco passt de bal met de wreef. Naula rent richting de bal. Hernández Pérez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orellana komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Escudero kopt de bal weg. Naula is nu in balbezit. Hernández Pérez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naula raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Naula kan niet meer verder spelen. Agrelo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 49%, kevinemache 51%.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - kevinemache 0:1

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Chalá niet meer kan verder spelen. Menéndez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Berrazueta verovert de bal door een tackle van achteren. Casana rent richting de bal. Casana passt de bal met de wreef. Quistima is nu in balbezit. Quistima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 49%, kevinemache 51%.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - kevinemache 0:1