Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjulio kevinemache
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Confuerza speelt de bal door. Berrazueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrazueta passt de bal zonder na te denken. Casana rent richting de bal. Casana geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Salas onderschept slim de pass. Casana verovert de bal door een tackle van achteren. Casana probeert naar een medespeler te passen. Quistima bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistima draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - kevinemache 0:1

14e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez met de inworp. Iglesias geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos onderschept slim de pass. Riascos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sjulio - kevinemache 1:1

21e minuut.
Tenege geeft een hoge lob. Hernández Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Acosta onderschept slim de pass. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Quistima rent richting de bal. Olalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistima verovert de bal door een tackle van achteren. Quistima schiet op doel. Darquea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - kevinemache 1:2

31e minuut.
Gaona geeft een hoge lob. Tenege probeert naar een medespeler te passen. Guaman heeft problemen om de bal te vangen. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sjulio - kevinemache 2:2

41e minuut.
Casana onderschept slim de pass. Olalla verovert de bal door een tackle van achteren. Olalla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Riascos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riascos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Díaz de Acosta kopt de bal weg. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Tenege heeft problemen om de bal te vangen. Tenege geeft een lange en hoge pass. Sagasti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 55%, kevinemache 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjulio - kevinemache 2:2

51e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Berrazueta onderschept slim de pass. Berrazueta passt de bal met de wreef. Quistima rent richting de bal. Quistima haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Verabiones speelt de bal door. Casana rent richting de bal. Salas rent richting de bal. Casana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Darquea probeert naar een medespeler te passen. Berrazueta kopt de bal weg. Díaz de Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Quistima rent richting de bal. Quistima schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 50%, kevinemache 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sjulio - kevinemache 2:2