Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rayos juveniles club jackson
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Ponce kan de bal niet met de borst controleren. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Muñoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Destruge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Asunción probeert naar een medespeler te passen. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca geeft een hoge lob. Crespo rent richting de bal. Játiva verovert de bal door een tackle van achteren. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Benítez rent richting de bal. Benítez probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Destruge met de inworp. Meneses geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayos juveniles 49%, club jackson 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayos juveniles - club jackson 0:0

57e minuut.
Balarezo onderschept slim de pass. Balarezo passt de bal zonder na te denken. Játiva is nu in balbezit. Játiva schiet op doel. Na een snelle pass probeert Riascos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Pachay de bal onder controle te krijgen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce passt de bal met de wreef. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rayos juveniles - club jackson 1:0

77e minuut.
Ojeda geeft een hoge lob. Inworp. Quiñonez met een snelle inworp. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Crespo kan de bal niet met de borst controleren. Balarezo verovert de bal door een tackle van achteren. Balarezo passt de bal met de wreef. Játiva is nu in balbezit. Játiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rayos juveniles - club jackson 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayos juveniles 59%, club jackson 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayos juveniles - club jackson 1:1