Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-07 01:30
  • Competitiewedstrijd: Serie C.11 [del]
  • Stadion: cj7 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
cj7 sjulio
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
San Antonio heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias rent richting de bal. San Antonio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. San Antonio krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Iglesias raakt geblesseerd tijdens het duel. Casco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tenege kopt de bal weg. Klungelig pakt San Antonio de bal. Riascos rent richting de bal. Riascos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Salas met de inworp. Pintos rent richting de bal. Pintos geeft een hoge lob. Blair rent richting de bal. Blair schiet op doel. Darquea bokst de bal weg.

17e minuut.
Blair neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Velásquez trapt de bal weg van het doel. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos draait met de bal, schiet en ... Obailla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
San Antonio met een sublieme pass. Tenege bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenege speelt de bal door. Riascos is nu in balbezit. Riascos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
San Antonio probeert naar een medespeler te passen. Gualaceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualaceo geeft een hoge lob. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ... Darquea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cj7 - sjulio 1:0

39e minuut.
Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez passt de bal zonder na te denken. Riascos rent richting de bal. Riascos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cj7 - sjulio 1:1

44e minuut.
Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olalla de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velásquez trapt de bal weg van het doel. Gualaceo kopt de bal weg. Rosa is nu in balbezit. Rosa draait met de bal, schiet en ... Darquea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 41%, sjulio 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cj7 - sjulio 1:1

53e minuut.
Blair probeert naar een medespeler te passen. Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa is nu in balbezit. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cj7 - sjulio 2:1

63e minuut.
Díaz de Acosta geeft een lange en hoge pass. Daar is Meléndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosi begaat een overtreding. Ambrosi krijgt een gele kaart. Meléndez raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz de Acosta met een snel genomen vrije trap. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Blair passt de bal zonder na te denken. Casco is nu in balbezit. Pintos verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa rent richting de bal. Rosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Casco probeert naar een medespeler te passen. Salas rent richting de bal. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. San Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. San Antonio schiet op doel. Darquea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
San Antonio probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Casco met een snelle inworp. Tenege kan de bal niet met de borst controleren. Tenege geeft een lange en hoge pass. Paal! Obailla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pintos is nu in balbezit. Pintos passt de bal met de wreef. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Pintos rent richting de bal. Rosa is nu in balbezit. Pintos is nu in balbezit. Pintos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 28%, sjulio 72%.
cj7 - sjulio 2:1
cj7