Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA club jackson
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Daar is Balarezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero onderschept slim de pass. Escudero passt de bal zonder na te denken. Riascos rent richting de bal. Riascos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sobral trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Balarezo de bal. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo onderschept slim de pass. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Asunción met een sublieme pass. Játiva is nu in balbezit. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo schiet op doel. Luzardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meneses zal de hoekschop nemen. Jiménez kopt de bal weg. Chalá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Luzardo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:1

37e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses passt de bal zonder na te denken. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 50%, club jackson 50%.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:2

58e minuut.
Naula onderschept slim de pass. Asunción is nu in balbezit. Naula schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Naula krijgt een gele kaart. Asunción raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Balarezo is nu in balbezit. Balarezo passt de bal in één keer door. Játiva speelt de bal door. Naranjo met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:3

76e minuut.
Ponce speelt de bal door. Játiva is nu in balbezit. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo schiet op doel. Chalá werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meneses met de inworp. Balarezo rent richting de bal. Balarezo geeft de bal voor. Chalá bokst de bal weg. Játiva krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Luzardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPORTING CRISTAL SANTA ANA 57%, club jackson 43%.
SPORTING CRISTAL SANTA ANA - club jackson 0:4