Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club jackson kevinemache
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Ponce is nu in balbezit. Quistima onderschept slim de pass. Casana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casana haalt uit met een fantastische trap. Muñoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - kevinemache 0:1

25e minuut.
Balarezo onderschept slim de pass. Hernández Pérez speelt de bal door. Guaman rent richting de bal. Játiva rent richting de bal. Játiva haalt uit met een fantastische trap. Sagasti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club jackson - kevinemache 1:1

29e minuut.
Guaman kopt de bal weg. Berrazueta heeft problemen om de bal te vangen. Játiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Játiva draait met de bal, schiet en ... Sagasti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club jackson - kevinemache 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 50%, kevinemache 50%.
club jackson - kevinemache 2:1

51e minuut.
Verabiones kopt de bal weg. Casana probeert de bal aan de voet te houden. Ponce rent richting de bal. Casana bereikt de bal nog maar net als eerste. Casana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sobral verovert de bal door een tackle van achteren. Sobral geeft een hoge lob. Ojeda kopt de bal weg. Quistima rent richting de bal. Quistima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hernández Pérez met een sublieme pass. Casana heeft problemen om de bal te vangen. Casana passt de bal zonder na te denken. Quistima is nu in balbezit. Quistima draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club jackson 49%, kevinemache 51%.
club jackson - kevinemache 2:1