Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjulio rayos juveniles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tenege met de inworp. Díaz de Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Acosta passt de bal zonder na te denken. Tenege bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenege geeft een hoge lob. Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - rayos juveniles 1:0

11e minuut.
Jurado kan de bal niet met de borst controleren. Gaona is nu in balbezit. Gaona geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pachay heeft problemen om de bal te vangen. Iglesias rent richting de bal. Iglesias passt de bal zonder na te denken. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - rayos juveniles 2:0

21e minuut.
Tenege is nu in balbezit. Tenege geeft een hoge lob. Riascos heeft problemen om de bal te vangen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - rayos juveniles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 43%, rayos juveniles 57%.
sjulio - rayos juveniles 3:0

49e minuut.
Pachay speelt de bal door. Díaz de Acosta is nu in balbezit. Pachay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz de Acosta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Díaz de Acosta kan niet meer verder spelen. Casco komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Casco rent richting de bal. Pachay verovert de bal door een tackle van achteren. Pachay passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lasso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saravia komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Doeltrap. Darquea trapt de bal weg van het doel. Pachay kopt de bal weg. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - rayos juveniles 3:1

69e minuut.
Barreiro kan de bal niet met de borst controleren. Iglesias verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesias speelt de bal door. Riascos rent richting de bal. Riascos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo passt de bal zonder na te denken. Benítez kan de bal niet met de borst controleren. Riascos is nu in balbezit. Riascos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 48%, rayos juveniles 52%.
sjulio - rayos juveniles 3:1