Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCHESTER CITY FC. SPORTING CRISTAL SANTA ANA
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Riascos is nu in balbezit. Riascos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sobral verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa de los Montero is nu in balbezit. Espinosa de los Montero geeft de bal voor. Sobral bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Monroy passt de bal in één keer door. Blanco speelt de bal door. Sobral probeert naar een medespeler te passen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Orellana probeert naar een medespeler te passen. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara is nu in balbezit. Naula onderschept slim de pass. Naula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Varera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naula verovert de bal door een tackle van achteren. Illingworth is nu in balbezit. Naula verovert de bal door een tackle van achteren. Naula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER CITY FC. 51%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANCHESTER CITY FC. - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 0:0

78e minuut.
Escudero passt de bal in één keer door. Monroy is nu in balbezit. Monroy passt de bal zonder na te denken. Naula bereikt de bal nog maar net als eerste. Naula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER CITY FC. 54%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MANCHESTER CITY FC. - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 0:0