Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-24 01:29
  • Competitiewedstrijd: Serie C.11 [del]
  • Stadion: cj7 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3078
cj7 club jackson
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Sobral verovert de bal door een tackle van achteren. Asunción bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos begaat een overtreding. Pintos krijgt een gele kaart. Asunción raakt geblesseerd tijdens het duel. Asunción met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Crespo de bal. Játiva is nu in balbezit. Játiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ponce geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salas met de inworp. Pintos is nu in balbezit. Pintos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gualaceo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualaceo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gualaceo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bailón verovert de bal door een tackle van achteren. Bailón geeft een hoge lob. Preciado verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bailón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obailla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preciado heeft problemen om de bal te vangen. Játiva rent richting de bal. Játiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cj7 - club jackson 0:1

40e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos onderschept slim de pass. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 45%, club jackson 55%.
cj7 - club jackson 0:1

56e minuut.
Játiva passt de bal in één keer door. Bailón is nu in balbezit. Bailón passt de bal zonder na te denken. Balarezo rent richting de bal. Balarezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ponce passt de bal in één keer door. Salas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaca. Vaca krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bailón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balarezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balarezo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cj7 55%, club jackson 45%.
cj7 - club jackson 0:1
cj7