Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sjulio SPORTING CRISTAL SANTA ANA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naula verovert de bal door een tackle van achteren. Lasso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lasso krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Riascos de bal. Luzardo is nu in balbezit. Riascos onderschept slim de pass. Riascos schiet op doel. Chalá probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lasso probeert de bal met de borst te controleren. Díaz de Acosta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riascos. Riascos krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Díaz de Acosta de bal. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Acosta begaat een overtreding. Díaz de Acosta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monroy met de inworp. Naula bereikt de bal nog maar net als eerste. Naula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero passt de bal met de wreef. Riascos is nu in balbezit. Riascos draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Olalla rent richting de bal. Olalla geeft een hoge lob. Riascos is nu in balbezit. Riascos schiet op doel. Chalá probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sjulio - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 52%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 48%.
sjulio - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:0

51e minuut.
Lasso geeft een lange en hoge pass. Tenege rent richting de bal. Tenege passt de bal met de wreef. Riascos bereikt de bal nog maar net als eerste. Riascos haalt uit met een fantastische trap. Chalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Chalá met een harde bal richting middenveld. Lasso kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luzardo de bal onder controle te krijgen. Riascos rent richting de bal. Riascos draait met de bal, schiet en ... Chalá probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Daar is Iglesias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iglesias draait met de bal, schiet en ... Iglesias kan de bal niet met de borst controleren. Iglesias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sjulio 43%, SPORTING CRISTAL SANTA ANA 57%.
sjulio - SPORTING CRISTAL SANTA ANA 1:0