Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emelec nada más futfol galactico
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Inworp. De la Cruz met de inworp. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito geeft de bal voor. Varela kopt de bal weg. Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vanegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emelec nada más - futfol galactico 1:0

12e minuut.
Curtina verovert de bal door een tackle van achteren. Curtina geeft een lange en hoge pass. Valdivieso is nu in balbezit. Valdivieso schiet op doel. Veintimilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
emelec nada más - futfol galactico 1:1

15e minuut.
García onderschept slim de pass. García geeft een hoge lob. Varela is nu in balbezit. Vanegas onderschept slim de pass. Vanegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De la Cruz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pizarro de bal. Vanegas rent richting de bal. Vanegas draait met de bal, schiet en ... Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
emelec nada más - futfol galactico 2:1

35e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Daar is López García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanegas is nu in balbezit. Vanegas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emelec nada más - futfol galactico 3:1

40e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pizarro zijn tegenspeler op de grond. Chiquito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chiquito neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vaca met een harde bal richting middenveld. Curtina kopt de bal weg. Daar is Gíler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Rivera geeft de bal voor. Vanegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquito haalt uit met een fantastische trap. Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emelec nada más 37%, futfol galactico 63%.
emelec nada más - futfol galactico 3:1

52e minuut.
López García heeft problemen om de bal te vangen. Vanegas rent richting de bal. Vanegas draait met de bal, schiet en ... Orozco probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emelec nada más - futfol galactico 4:1

65e minuut.
De la Cruz geeft een lange en hoge pass. Rubio is nu in balbezit. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Valdivieso rent richting de bal. Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emelec nada más 56%, futfol galactico 44%.
emelec nada más - futfol galactico 4:1